Nautinnon salaisuudet

Haluatko oppia paremmaksi rakastajaksi?

Ihanaa kun pääsen kertomaan tämän teille! Nimittäin, Nautinnon salaisuudet verkkokurssin ilmoittautuminen on nyt auki! Nopeat syövät hitaat, sillä ennakkohintaisia tuotteita on rajoitetusti.
Nautinnon salaisuudet seksikurssi

Anna jotain todella kuumaa ystävänpäivälahjaksi!

Seksuaaliterapeutti, seksologi Jonna Närhi 5.2.2023

Kurssin avulla opit antamaan ja ottamaan vastaan seksuaalista nautintoa. Kurssin esittelysivu on oikeastaan sen verran kattava, että tsekkaa vain se ja tiedät mistä on kyse. Paikat kurssille täyttyvät kovaa vauhtia, mutta tätä kirjoittaessa pääset vielä mukaan ennakkohinnalla, saat hurmaavat 60% alennusta kurssista!

Lisäksi saat kaksi yhden hinnalla ystävänpäivätarjouksena, nimittäin jokainen ennakkotilaaja saa lisäksi lahjakortin, jolla voi kutsua valitsemansa ihmisen kurssille mukaan!

Huom! Ennakkohintaisia kursseja on vain 150 ensimmäiselle, joten nyt kannattaa olla nopea ja napata jotain taatusti ihanaa ystävänpäiväksi <3

Seksuaaliterapeutti sähköpostilista

Parisuhteen check list

Haluatko tietää miten parisuhteessanne todellisuudessa menee? Täytä alla olevaan lomakkeeseen nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja lähetän sinulle laatimani parisuhteen tarkistuslistan.

~ Jonna Närhi
Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt yritykseni Intohimohuoltamon sähköpostilistalle ja annat meille luvan lähettää Sinulle sähköpostia. Liittyminen ei velvoita mihinkään ja listalta voit poistua koska tahansa. Lue tietosuojaseloste.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *