seksuaaliterapeutti

Mm. seksioppaat ja eroottinen kirjallisuus 45 päivää täysin ilmaiseksi Nextorylta!

Alla olevan linkin kautta pystyn tarjoamaan Sinulle extrapitkän 45 päivän kokeilujakson aivan kaikkiin Nextoryn e- ja äänikirjoihin! Normaali kokeilujakso on 30 päivää, joten tämä etu kannattaa lunastaa itselleen heti.

Jokainen mies tarvitsee kunnon trimmerin!

Siisteys viehättää! Poista hajuhaitat ja tuo miehuutesi koko komeus esiin Nyytit.fi vartalotrimmerillä! Tilaa trimmeri nyt kauttani, niin saat bonuksena ilmaisen vaihtoterän!

Opi taitavaksi vuorovaikuttajaksi

Valmentamani Positiivisen vuorovaikutuksen verkkokurssi on todennäköisesti Suomen suosituin vuorovaikutuskurssi! Opi lisää rohkeutta, tuo itsesi esiin ja opi se kuinka saat muut ihmiset vastaamaan tarpeisiisi. Hyppää mukaan meidän onnellisten joukkoon!

Jonna Närhi

parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, seksologi, vuorovaikutusvalmentaja

Tutustu ilmaisiin materiaaleihin, hyppää rohkeasti mukaan kursseille tai varaa aika parisuhde- ja seksuaaliterapeutin vastaanotolta! Alhaalta löydät hyödylliset linkit seksielämäsi, vuorovaikutustaitojesi ja parisuhteesi kehittämiseen.

Parisuhteelle:

Opi nautinnon mestariksi:

Media ja yhteistyöt

Seksuaaliterapeutti sähköpostilista

Parisuhteen check list

Haluatko tietää miten parisuhteessanne todellisuudessa menee? Täytä alla olevaan lomakkeeseen nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja lähetän sinulle laatimani parisuhteen tarkistuslistan.

~ Jonna Närhi
Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt yritykseni Intohimohuoltamon sähköpostilistalle ja annat meille luvan lähettää Sinulle sähköpostia. Liittyminen ei velvoita mihinkään ja listalta voit poistua koska tahansa. Lue tietosuojaseloste.